Näkyvyyttä omille lyhytelokuville ja elokuville


 
Useaan otteeseen meiltä on kysytty, että voisiko täällä esitellä suomalaisia lyhytelokuvia tai ihmisten tekemiä pienimuotoisia kotielokuvia. Pikkuhiljaa innostuimme asiasta sillä sivustollamme vierailee päivittäin sadoittain ihmisiä. Näin olisi mahdollista tarjota uudenlainen kanava sekä lisää näkyvyyttä uusille kyvyille ja tulevaisuudennimille. Päätimme kokeilla kepillä jäätä josko idealla on kantovoimaa ja esitämme kaikille elokuvantekijöille seuraavaa:

Teemme tänne osion jossa suomalaiset elokuvantekijät tai elokuvaurasta haaveilevat voivat saada töitään esille, kunhan ne vain ovat näkyvillä myös YouTubessa. Meillä ei ole vielä tarpeeksi serveritilaa tai välineitä videoiden siirtoon suoraan tänne joten YouTubeilu on paras keino tällä hetkellä. Voimme kuitenkin näyttää YouTube -videoita suoraan tällä sivustolla. Kerro meille vain linkki videoon ja muuta tietoa mitä haluat kertoa videosta tai sen tekijöistä ja laitamme sen näkyville. Aihe on vapaa kunhan se on hyvän maun rajoissa.
Elokuvan ei myöskään tarvitse olla erityisen ammattimaista jälkeä vaan tarjoamme mahdollisuuden näyttää omia elokuvia, kaikille tasapuolisesti.


Lähettäkää tiedot leffasta osoitteeseen: salkkujasolmio@wippies.fi

Laitamme myös oman tekijätiimme hengentuotoksia myöhemmin näkyville

0 kommenttia