SCARLETT JOHANSSON - SUPERTÄHTI JO NUORENA

Kuvia - Infoa - Elokuvat- VideoitaSyntymäaika:
New York, 22.11.1984

Lähisukulaiset: Isä, Äiti, Isoveli, kaksoisveli, isosisko ja velipuoli
Tie näyttelijäksi: Scarlett Johansson aloitti näyttelemisen äitinsä kannustama jo alle 10-vuotiaana. Ensimmäinen rooli ilmaantui elokuvasta North (1994), mutta suurempi läpimurto tapahtui vasta vuonna 1998, elokuvassa Horse Whisperer ja elokuvassa Ghost World (2001), joista tähti keräsi laajalti kehuja niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin. 

Tämän jälkeen rooleja alkoi siunaantua ja Hollywood oli valmis menemään sekaisin. Uran hiipumista ei ole näkyvissä.

Koulutus: Valmistui Manhattanilaisesta Professional Children's Schoolista vuonna 2002

Tunnetuimmat elokuvat: Horse Whisperer, Ghost World, Lost In Translation, Girl With Pearl Earring, Matchpoint, The Island, Nanny Diaries, The Other Boleyn Girl - Katso tästä koko lista ja lue katsojien arvostelut
Kotisivut: http://www.scarlettjohansson.org/ (Ei viralliset)

2 kommenttia

  1. Anonyymi // 13. toukokuuta 2008 klo 10.57  

    Pari päivää sitten katsoin The Other Boleyn Girlin. Muuten kehno elokuva mielestäni, mutta Scarlettin olemus ja karisma pelasti paljon. Ja vaikka Natalie Portmanin roolisuoritus oli aika väkevä, niin Johanssonin oli maltillisempi, herkempi ja mielestäni sitä myöden haastavampi ja vakuuttavampi. Upea ilmestys näyttelijänä ja ei voi muuta kuin toivoa jatkossa upeita rooleja.

  2. Anonyymi // 23. kesäkuuta 2008 klo 12.21  

    Scarlett Johansson on kaunis kaunis nainen ja upeita kuvia olet linkittänyt. Scarlettin tulevat elokuvat: Mary Queen of Scots (2009), The Spirit (2008), He's just not that into you (2008), Vicky Cristina Barcelona (2008)