Tämän vuoden odotetuimmat Uutuuselokuvat. Vuosi 2023 näyttää elokuvalistaa tutkailemalla erittäin mielenkiintoisilta. Paljon suuren budjetin rymistelyjä sekä kauhuelokuvia ja toimintaa on luvassa. Vuosien vieriessä listaamme jatkuvasti lisää vuosien odotetuimpia uutuusleffoja tälle sivustolle.
 
TULEVAT ELOKUVAT LISTATTUNA - KATSO SIISTEIMMÄT LEFFAT
Olemme siirtäneet tämän artikkelin uuteen osioon jonne listaamme sinne jatkuvasti uusia trailereita tulevista elokuvista, joten tsekkaa kuumimmat tulossa olevat elokuvat sivulta: Uusimmat elokuvatrailerit ja elokuvat

6 kommenttia

 1. Anonyymi // 15. kesäkuuta 2009 klo 9.52  

  mielenkiintoista...!

 2. Anonyymi // 22. kesäkuuta 2009 klo 0.02  

  wolverine ainakin olisi voinut olla parempi. Star trek oli positiivinen ylläri, kun en odottanut paljoakaan. Hyvää roolitusta ja vauhtia.

 3. Anonyymi // 7. heinäkuuta 2009 klo 13.38  

  hangover oli pitkästäaikaa hemmetin hyvä komedia, mutta terminator petti joka osa-alueella kuten edeltäjänsäkin. Oli kuin olisi katsellut tv-sarjaa jostain keskivaiheilta. Seuraava elokuva : transformers 2: revenge of the fallen. Tältä elokuvalta odotan paljon...

 4. Anonyymi // 2. elokuuta 2009 klo 1.39  

  Mielenkiintoista että James Cameronin Avatar on hännillä. Ehdottomasti (ainakin loppuvuoden) odotetuin omissa papereissa. Toinen todella mielenkiintoinen elokuva on ennakkoon jo kehuttu District 9 - scifileffa alieneista maapallolla vastoin tahtoaan. Ja tyylitellyn toiminnan ystävänä tuo Ninja Assassin kiinnostaa. Muita mielenkiintoisia loppuvuoden elokuvia on mm. Shutter Island(Scorsese), The Road(Pulitzervoittajakirjan leffakäännös), Lovely Bones(Jackson) ja Tyttö joka leikki tulella(Miehet jotka vihaavat naisia -jatko). Ja varmasti löytyy monia muita...

 5. Kristof // 6. elokuuta 2009 klo 12.21  

  Näitä elokuvia ei listattu mielenkiintoisimmuus järjestyksessä vaan listasimme 10 meidän mielestämme suurinta tai mielenkiintoisinta elokuvatapausta vuodelle 2009, sekalaisessa järjestyksessä.

  Ja nyt kun asia tuli puheeksi, Avatar olisi listan kärkipuolella, ellei sitten aivan kärjessä. Listan loppupuolen sijoitus johtuu ensi-illan myöhäisestä ajankohdasta.

  Innovaatioita luvassa, lunasti ne sitten odotukset tai ei. Cameronin nimi liikuttaa nykyään elokuvakaupungissa sen verran tehokkaasti rahaa, että ainakin huippuosaajia ja tekniikkaa projektissa piisaa.

 6. Anonyymi // 16. syyskuuta 2009 klo 6.35  

  Trailerin perusteella Cameronin Avatar näyttää vähintäänkin kyseenalaiselta tekniikkansa puolesta. Kyllä tää elokuviin täytyy kuitenkin mennä katsomaan, mutta en enää odota kovinkaan paljoa.

  District 9 oli taas positiivinen ylläri muukalaisten ja ihmisten välisistä suvaitsevaisuusongelmista. Suosittelen niin komedian kuin toiminnankin puolesta. Bueno