Kasarilegendat - Harva ohjaaja on antanut yhdelle vuosikymmenelle niin vahvan leiman kuin John Hughes 80-luvulle. Teinileffoihin panostanut Hughes on säilynyt mysteerinä tähän päivään saakka ja tehtyään kasan kasariklassikoita, mies löi äkisti pillit pussiin ja katosi kartalta. Vastikään keskuudestamme poistunut ohjaajanero ansaitsee oman top-listansa ja tässä meidän Top-5

1. Breakfast Club (1985)
Katso Traileri

Jälkkäriin istutettu sekalainen porukka löytää yhteisen sävelen, vaikka kuuluvatkin eri klikkeihin koulussa.


2. Ferris Bueller's Day Off (1986) 
Katso Traileri


Kaikkien lintsareiden idoli ja oppi-isä käyttää kaikki mahdolliset ja mahdottomat keinot kiinnijäämisen välttämiseksi. Samalla pidetään tietysti hauskaa
3. Weird Science (1985) 
Katso Traileri


Nörtit pistää emännän puutteesta johtuen homman uusiksi ja luo tietsikalla sen luokan kaunottaren, että leukoja putoilee lattiaan vähän siellä sun täällä. Jokaisen miehen salainen unelma saa Hughesin käsittelyssä fyysisen olomuodon. Osa aikalaisista ei ole toipunut ajatuksesta vieläkään4. Sixteen Candles (1984) 
Katso Traileri


Kuustoistavuotis-synttäreiden pitäis olla iloinen merkkitapahtuma, mutta kaikki menee vääjäämättä päin persausta
5. Uncle Buck (1989) 
Katso Traileri


Perhe ottaa lomaa nappuloista ja hätiin kutsutaan hulttio-setä Buck. Omalaatuisin ottein kuria pitävä setä pistää kersat tiukille ja shit hits the fan. Macaulay Culkin ennen Yksin Kotona -ilmiötäNETIN HELMET:
ILMAISET MEIKKINÄYTTEET
Kovaa säästöä pitkässä juoksussa ja vuositasolla alkaa olla jo hyvin vakuuttavaa. Laita myös katsantoon ilmaiset pikalainat jos sellainen kiehtoo elämässä.

Elokuvien hauskimmat Tanssikohtaukset

0 kommenttia