3D-tekniikan nopean yleistymisen myötä myös Finnkino päätyi tekemään investointeja parempiin laitteisiin jotka ovat tulevan tarjonnan tasalla. Viime syksynä Suomeen lanseerattu tekniikka oli alunperin toiminnassa vain Vantaan Flamingossa, mutta Helmi-maaliskuun aikana projektorien määrää lisätään suomessa kymmenellä ja niistä voidaan ihastella nyt yhteensä seitsemällä eri paikkakunnalla. Vantaalla, Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa, Lahdessa ja Jyväskylässä. Elokuvat katsotaan perinteisten 3D-lasien sijaan älykkäillä aktiivilaseilla, jotka synkronoivat kuvan samanaikaisesti elokuvaprojektorin kanssa. 

Lue lisää tekniikasta ja tulevista elokuvista Finnkinon sivuilta.

Tulevat 3D -elokuvat vuodelle 2009



BOLT 3D

Ensi-ilta: 13.02.2009
Elokuvan kotisivut
Traileri

Superkoira Bolt elää huoletonta huomista. Supervoimilla ladattu sankarikoira taistelee suur-rikollisia vastaa päivittäin ja isäntäkin (emäntä) on huippuluokkaa. Bolt ei vain ymmärrä että elää elokuvarooleissa ja yllättävän tapahtumasarjan seurauksena Bolt postittaa itsensä toiselle puolelle maata, outoon ympäristöön missä todellisuus tulee vastaan vauhdilla. Alkaa matka jossa harhaluuloinen Bolt joutuu löytämään uudelleen niin itsensä kuin tiensä takaisin kotiin. Matkalle ahtautuu m
ukaan jokseenkin vastahakoinen katukissa Missu sekä hysteerisen yli-tarmokas, antaumuksella tv:tä tuijottava muovikuplamarsu, RAIVO.



MONSTERS VS. ALIENS 3D
(Möröt vastaan Muukalaiset)


Ensi-ilta: 03.04.2009
Elokuvan kotisivut
Luo oma Mörkö tästä
Traileri

Huono-onnisen hääpäivänsä takia jättiläiseksi kasvanut tyttö Susan, vangitaan tutkimuslaitokseen mitä omituisimpien mörköjen ja otuksien kanssa. Tilanne muuttuu kuitenkin nopeasti avaruudesta tulleen robotin hyökkäyksen takia ja pian Megarellaksi nimetty Susan ja joukko mörköjä värvätään mukaan taisteluun ihmiskunnan puolesta.


ICE AGE 3 -3D (Dawn Of The Dinosaur)

Ensi-ilta: 01.07.2009
Trailerit
Elokuvan kotisivut

Alkuperäisten Ice Age elokuvien sankarit palaavat jälleen valkokankaille. Scrat jahtaa edelleen vaikeasti tavoitettavaa pähkinäänsä samaan aikaan kun Mannyn ja Ell
ien perheonni kukoistaa. Sid -laiskiainen joutuu puolestaan suuriin vaikeuksiin kähveltämiensä T-Rexin munien kanssa, sillä näistä kuoriutuneet poikaset luulevat onnetonta laiskiaista äidikseen ja tätä ei näiden oikea äiti hevillä sulata. Koko vanha jengi on jälleen koossa kun Sid täytyy pelastaa ja seurueen matka vie lopulta aina mystiseen maanalaiseen maailmaan, jossa läheltä piti-tilanteet ja seuraavat toinen toistaan.



AVATAR 3D

Ensi-ilta: 18.12.2009

Traileri

Entinen merijalkaväen sotilas matkaa vastahakoisesti retkikunnan mukana Pandoraksi kutsutulle planeetalle, tarkoituksenaan asuttaa se sekä hyödyntää sen lähes uskomattomia luonnonrikkauksia. Planeetan alkuperäiset asukkaat Na'vit ajautuvat kuitenkin ihmisten kanssa vastakkain mikä uhkaa tuhota molempien rotujen maailmat. James Cameronin odotettu uutuus, jonka luvataan olevan visuaalisesti ennennäkemättömän kaunis.

Tsekkaa myös 3D televisiot elokuvailtoja kruunaamaan

6 kommenttia

  1. Anonyymi // 27. kesäkuuta 2009 klo 10.11  

    Tää tulee olee iso!

  2. Anonyymi // 7. heinäkuuta 2009 klo 13.44  

    jos tarkotat avataria, niin kyllä! Cameron ei petä. Elokuva muuttaa kaiken leffoissa, tekniikkoineen päivineen.

  3. Anonyymi // 18. marraskuuta 2009 klo 10.49  

    lehmättii lentää

  4. Anonyymi // 20. marraskuuta 2009 klo 2.10  

    Taasko? Äiti vanno että ne ei ennää koskaan lennä :(

  5. Anonyymi // 23. joulukuuta 2009 klo 10.01  

    lapselliset paskat. hyvä leffa normaalille ihmisille. kiitos menkää kattoo tvailaittia kakarat. jouluja :D

  6. Anonyymi // 28. joulukuuta 2009 klo 10.09  

    Upein elokuvakokemus mitä ikinä ollut kunnia katsoa. Herrajumala sentää. Juoni ja hahmot aika köyhiä, mutta ei vois vähempää kiinnostaa, ku mää oon sentään käyny avaruuesa ja lentäny önniäisellä