1. Basic Instinct

  Vuosi: 1992  

Näyttelijät: Sharon Stone ja olikohan se hmmm... Michael Douglas...huhhei

 
 
Katso eroottisimmat leffat maksutta

Kohtaus:
Murhista kuulusteltavana oleva Sharon Stone eli Catherine Tramell hämmentää koko lautakunnan, mukaan lukien yleisön, varsin estottomalla ja hävyttömällä käytöksellään. Kokonaan valkoisiin sonnustautunut kirjailijareppana unohti näet laittaa pikkuhousut jalkaan kotoa lähtiessään. Kuulustelijoiden hikoillessa ja takellellessa, Catherine puhuu härskejä sekä ristii jalkansa sen verran hitaasti että kiemurteleva kuulustelupaneeli saa mitä haluaa ja pysyy aisoissa. Kerrassaan hävytöntä. Miespuolisten katsojien kotiteattereissa DVD on pyörinyt tuon tuostakin, ja tulee pyörimään. Klassikko.


2. 9 1/2 WEEKS

Vuosi: 1986
Näyttelijät:
Kim Basinger ja Mickey Rourke
Katso näytteet tästä


Kohtaus: 
John ja Elizabeth elävät päivisin normaalia elämää ja dienaavat elantonsa kumpikin omalla tahollaan. Elizabeth työskentelee taidegalleriassa ja John duunaa sieltä missä rahnat liikkuu noin sanotusti. Arjen vastapainoksi yöelämä onkin sitten jotain aivan muuta. Aikanaan melkoisen huomion seksuaalisella latauksellaan herättänyt elokuva sisältää useammankin tulisen kohtauksen ja tarpeeksi osaavissa käsissä vaikka jääkaappi muuttuu varsin tehokkaaksi leikkikaluksi. Kim Basinger jatkoi matkaansa supertähteyteen ja Mickey Rourke esiintyi vaihtelevasti keskinkertaisissa elokuvissa ja esim. nyrkkeilykehässä. Nykyään mies tekee vakuuttavaa comebackia ja tästä osoituksena vaikka Sin City ja Marv:in rooli.

3. BOUND
Vuosi: 1996
Näyttelijät: Gina Gershon, Jennifer Tilly
Katso kohtaus näyte tästä (ei heikkosydämisille)
Katso myös näyte kun Tilly viettelee Gershonin

Kohtaus: 
Elokuva joka yllätti kaikki. Varsin estotonta naistenvälistä rakkautta tarjoileva alamaailmaan sijoittuva tyylikäs trilleri, joka pienelläkin budjetilla toimii ja näyttää hyvältä. Wachowski-veljesten väkevin ja innovatiivisin leffa ennen suuren ja mahtavan Matrix-buumin iskeytymistä maa-nimiselle planeetalle. Ehkä jopa jälkeenkin...
Elokuvan eroottisinta antia on ehdottomasti ultraseksikäs kohtaus jossa Tilly ja Gershon pumppaavat molemmat omat roolinsa ilmiliekkeihin ja antavat palaa lakanoiden välissä oikein kunnolla. Mieskatsojien seisoessa haavi auki ruudun edessä ja sydänparan yrittäessä pumpata edes osan verestä aivoihin, porautuu kohtaus syvälle alitajuntaan ja takertuu sinne pysyvästi antamaan vertailupohjaa tuleville yrittäjille. Näin sitä leffahistoriaa tehdään. Seksiä, juonia ja väkivaltaa janoisimmankin sankarin tarpeisiin, joten kiitoksia tästä Wachowskit.

4. SECRETARY 
Vuosi: 2002
Näyttelijät:
Maggie Gyllenhaal ja James Spader
Katso näyte tästä

Kohtaus: 
Jos joku vielä tämän leffan jälkeen ihmettelee miksi vaimot ja tyttöystävät pelkäävät miestensä vähänkään viehättävämpiä sihteereitä, niin on se kumma. Luultavasti ensi-illan jälkeen vaimo-linjan langat ovat olleet kuumina yhden jos toisenkin suuryrityksen puhelinvaihteessa.

Mielisairaalavisi
itiltä kotiseuduilleen palannut Lee hommaa itselleen työn suuresta lakifirmasta ja nopeasti kehittää pakkomielteenomaisen ihastukseen vanhempaa pomoonsa Mr. Greyhin. Hommat vierivät vauhdilla vakavampaan suuntaan heidän välillään ja Lee hakee helpotusta oloonsa jopa masokismista. Roolileikkien ja muiden omituisen kohtauksien joukosta ehdottomasti parhaaksi nousee piiskauskohtaus, jossa tiukka pomo kurittaa huolimatonta sihteeriään. Ei kannata typottaa liikaa. Kohtaus valittiin jopa kaikkien aikojen seksikkäimmäksi kohtaukseksi yleisöäänestyksessä.

VINKKI: Elä kuin Filmitähdet

5. CLOSER
Vuosi: 2004 
Näyttelijät: Natalie Portman, Clive Owen
Katso näyte

Kohtaus:
 
Natalie Portman stripparina, anteeksi tanssijana. Natalie Portmanin miespuoliselle fanijoukoille tarjoillaan harvinaista herkkua oikein olan takaa. Vaikka varsinaista alastomuutta ei kohtauksissa esiinnykään, niin lataus niissä kuuma ja äärimmäisen seksikäs. Se että Portman yleensä näytelee kohtuu kilttejä ja viattomia rooleja, lisää kohtauksien seksikkyyttä potenssiin kymmenen. Clive Owen sätkii mukana sen mitä pystyy.


6. CRUEL INT
ENTIONS 
Vuosi: 1999
Näyttelijät: Sarah Michelle Gellar, Selma Blair
Katso suudelman oppitunti tästä


Kohtaus:
 
Jokseenkin eroottisesti lataantuneen elokuvan mielenkiintoisin ja varsinkin miehisestä näkökulmasta kuumin kohtaus on, kun Sarah Michelle Gellarin näyttelemä Kathryn antaa oikeaoppisen suutelemisen oppitunnin Selma Blairin roolihahmolle,deittailu skenessä ujoilevalle Cecilelle. Koko miespuolinen populaatio maapallolla hihkaisi innosta yhteen ääneen, piknik-viltille sijoittuvan mielenkiintoisen havainnollistavan ja pitkän näytöksen innoittamina. Suudelma voitti Best Kiss-palkinnon vuoden 2000 MTV Movie Awardseissa.


7. BROKEBACK MOUNTAIN 
Vuosi: 2005
Näyttelijät: Heath Ledger, Jake Gyllenhaal
Katso Ennisin ja Jackin kohtaus tästä


Kohtaus:
 
Niin tasapuolisuuden kuin yleisen mielipiteenkin nimissä on se tämäkin sitten laitettava tänne. Suurimmalle osalle miehistä tämä ei varmaankaan ole sitä kuuminta hottia tai esimerkki eroottisesti latautuneesta kohtauksesta, mutta tämän kohtauksen suuri yleisö äänesti yhdeksi seksikkäimmistä kohtauksista elokuvan historiassa joten uskottava se on. Miehissä se herätti kaikenlaisia tunteita väristyksistä, vaivautuneisuuteen sekä vastahakoisesta innosta aina kaapinovien raottamiseen saakka. Eli...

Pitkään erossa olleet Jack ja Ennis tapaavat pitkän tauon jälkeen eivatkä voi pitää käsiään irti toisistaan. Talojen välisellä kujalla tapahtuva ronski suutelo paiskoo miehiä vuoron perään pitkin seiniä ja tunteet käyvät hyvin selväksi puolin ja toisin. Varsin tiukan latauksen omaava kohtaus toimii hyvin ja ei ole vaikea ymmärtää miksi kyseinen suudelma valittiin kaikkien aikojen suudelmaksi. Ennisin vaimon perhana vaan sattui todistamaan kyseistä toimintaa.
 

8. STRIPTEASE 
Vuosi: 1996
Näyttelijät:
Demi Moore
Katso tanssiesitys tästä

Ilmaisia Elokuvalippuja kenelle tahansa

Kohtaus:

Elokuvan ensimmäinen kohtaus strippiluolassa. Demi Mooren uskomattomaan timmiin treenattu keho, strippilava, vaatteina hyvin vähän ja pelivälineenä tuoli. Ouboi. Kohtalaisen yllättävä rooli Demi Moorelta surkeassa elokuvassa mutta performanssiensa puolesta Moore tykittää pisteet kotiin 10-0. Mitä hiton väliä koko elokuvalla ja sen juonella on jos Demin näkee tällaisessa kunnossa. Elokuva keskittyy puhtaasti siihen millä sitä oli mainostettukin ja yleisö saa tasan sitä mitä tuli hakemaankin.


9.
The Fast Times At Ridgemont High 
Vuosi: 1982
Näyttelijät: Phoebe Cates, Judge Reinhold
Katso kohtaus tästä...
ja loppu tästä

Kohtaus:
Pikkusiskonsa luokkakaveriin Lindaan palavasti ihastunut Brad, hiippailee pesuhuoneeseen "päiväunille" seuraamaan tyttöjen kesäistä ilonpitoa altaalla. Nopeasti tyyppi kuitenkin lipsahtaa musiikin täyttämään haavemaailmaan jossa kaikki tapahtuu hidastettuna, seksikkäästi ja tyylillä. Brad paran tehdessä tiukkaa ajatustyötä, hiippaa Cates pois altaalta ja suoraan pesuhuoneeseen sisään josta yllättää ankarasti mietiskelevän Bradin housut kintuissaan joten se siitä ja sen pituinen se."doesn't no one f....n' knock anymore?!"
Yksi 80-luvun muistetuimpia ja seksikkäimpiä kohtauksia joka nosti Phoebe Catesin hetkeksi lähes supertähdeksi.10. GHOST
 
Vuosi: 1990
Näyttelijät: Patrick Swayze, Demi Moore
Katso kohtaus tästä


Kohtaus:
 
Jokaisen listan ja romantiikan kaipuun kynsissä riutuvan hömppämestarin kestosuosikki. Ennen Swayzen kohtalokasta siirtymistä ajasta ikuisuuteen, Swayze ja Moore näpertelevät kerrassaan spektaakkelimaisia saviruukkuja, rakkauden kipunoiden lennellessä saven sijasta ympäri kämppää. Sylikkäin istuvat rakastavaiset miltei sulavat yhteen ja suuteloitsevat itsensä elokuvahistoriaan. Taustalla tunnelmoi Unchained Melody. Vähän hömppämäisen siirappinen kohtaus aukeaa ja vaikuttaa vasta katsottaessa, joten katsokaa se.
Savenvalannasta kiinnostuneiden kannattaa seurata silmä kovana kuinkka ikuinen ja kuolematon rakkaus antaa lopussa savelle lähes jumalaisen muodon
.

KUNNIAMAININNAT
Aina jotain listalta unohtuu, joten tässä muutama kuuma kohtaus jotka kuuluvat tulla nähdyksi


 WILD THINGSAMERICAN BEAUTY (yksi monesta kohtauksesta)ONE NIGHT AT MCCOOL'SFROM DUSK TILL DAWN


8 kommenttia

 1. Anonyymi // 24. marraskuuta 2008 klo 5.12  

  Bound on todellakin hieno elokuva ja yllätti aikoinaan aika lailla. En tiennyt siitä yhtään mitään ja se tarttui vuokraamosta mukaan pelkästään sen takia että kaikki muut oli miltein jo katottu. Yleensä pettymys on näissä tapauksissa vakio, mutta tällä kertaa osu ja uppos opikeen kunnolla.

 2. Anonyymi // 29. marraskuuta 2008 klo 12.39  

  http://www.imdb.com/title/tt1125849/

  KYLLÄ! Mickey Rourke tekee kovaa comebackia ja miehelle rupeaa siunaantumaan vakuuttavan kovia päärooleja. Hyvä esimerkki Darren Aronofskyn Wrestler.

  Pitäkää äijjä mielessä sillä viimestä sanaa Rourken urasta ei ole vielä sanottu. Näkeehän sen jo naamasta että elämä kouluttaa. Erittäin vahva näyttelijä ja sen näköiset kasvot että uskoo ihan mitä vaan tyyppi keksii sanoa.

  Huikee ja ennenkaikkea harvinainen tapaus.
  Pistää Nirot ja Pacinot koville.

 3. Anonyymi // 1. joulukuuta 2008 klo 1.46  

  Listalle olisi voinut myös laittaa leffan Wild Things ja kohtauksen missä Neve Campbell, Denise Richards ja Matt Dillon viihtyvät sängyssä kolmestaan :))))

 4. Anonyymi // 16. syyskuuta 2009 klo 8.48  

  Ahgrahrrr...se oli mahtava kohtaus se.

  American Beautyn fantasiakohtauksen Spacey ja Suvari)voisi mainita kanssa kohtauksena joka ei ole sieltä paskimmasta päästä.

  Ja koko Charlien Enkelit ykkönen ja kakkonen :D

 5. Anonyymi // 17. huhtikuuta 2010 klo 4.48  

  tosi hyviä kohtia on kyllä valittu, mutta yks mikä mun mieletä puuttuu joukosta ehdottomasti on valomerkin jälkeen elokuvan kohta, missä Liv Tyler pesee autoo.

 6. Kristof // 25. huhtikuuta 2010 klo 1.05  

  Sehän näitä listoja tehdessä onkin hankalaa, kun ei millään kaikkia kohtauksia ja leffoja muista. Juuri tämän takia kommenttiosio on olemassa.

  Lisään artikkelin loppuun linkin videoihin edellämainituista kohtauksista, joista parin kuuluisi kyllä olla listalla

 7. "Leffoja nähnyt" // 24. heinäkuuta 2010 klo 14.24  

  Parhaita ei todellakaan listassa mainittu.

  1) Madonna loistaa "Body of evedence":ssä miehiä niellen.

  2)Lyncin "Wild at heart":ssa on kaikkien aikojen seksikkäin viettelykohtaus, kun Willen Dafoen näyttelemä Bobby Peru vokottelee Laura Dernin näyttelemän en-nyt-muista-kenet sanomaan "fuck me". Ja sitä kyllä hoetaan...

  3) Elokuvassa Grifters (Huijarit) Annette Bening viettelee lihavalta talonmieheltä vuokrarästeja seksillä. Kylä lähtee...

  4) Last but not least. "Hinnalla millä hyvänsä"-lefassa Nicole Kidman viettelee seksillä teinipojan tappamaan aviomiehensä. Taaski, kylä lähtee!!

 8. Kristof // 5. elokuuta 2010 klo 20.11  

  :D

  Perskele. Body Of Evidence unohtu täysin ja kuuluis kyllä listalle. Oli sen verran kova sana aikonaan, että veehööässä oli vuosia hyllyssä. Good call