ESTÄ TULEVAT KATASTROFIT JA MAAILMANLOPUT

 
Katastrofielokuvat ovat yleensä varsin mielenkiintoista katseltavaa sillä kiinnostaahan se miltä mahdollinen maailmanloppu, onnettomuus tai äärimmäisen voimakas luonnonmullistus näyttää, ilman tosielämän vahinkoja.
 
SO EASY MONEY - Maailmanloppu!

Nykytekniikan avulla elokuvissa voi tosella realistisesti näyttää mitä tapahtuu kun suurikokoinen meteoriitti iskee maahan tai maanjäristys pyyhkii planeetan uuteen uskoon. Alla meidän Top-5 tuhokohtaukset katastrofielokuvista (mukana luonnollisesti spoilereita)

2012 (2009)Maailmanloput tulee vaikka mikä olisi. Huikean hieno elokuva ei jää vain yhden tuhokohtauksen varaan vaan niitä ripotellaan tyylikkäästi pitkin elokuvaa ja jokainen on hienoa katsottavaa. Meidän suosikkimme on ehdottomasti supertulivuoren purkautuminen Yellowstonen kansallispuistossa. Verrattuna moniin muihin elokuviin, tämä on visuaalisesti huumaavaa katsottavaa, mutta tekeleen juoni on valitettavasti järkyttävää duubaa


KNOWING (2009)
Opettaja tempaistaan mukaan tapahtumiin ja onnettomuuksiin jotka lopulta johtavat maailmanloppuun. Hienointa antia on loppukohtaus joka pistää tylyn lopun maailman historiankirjoitukselle.


THE DAY AFTER TOMORROW (2004)Ilmastonlämpenemisen äkillinen kiihtyminen aiheuttaa joukon katastrofaalisia myrskyjä ja sysää maailman uuteen jääkauteen. Erittäin tyylikkäitä kohtauksia joissa pistetään tienoota jälleen kerran sileäksi oikein viimeisen päälle.


DEEP IMPACT
(1998)Jättimäinen meteori jyrää kohti maata ja tuho väistämätön. Näyttää suurinpiirtein sen mitä on odotettavissa jos näin käy. Ihanaa jälkeä aikanaan, mutta nykykriteereillä mitattuna hieman pahvimainen.


TWISTER
(1996)Joillekin ihmisille hurrikaanit ja myrskyt ovat arkipäiväinen vihollinen, mutta meille joilla ei ole aavistustakaan siitä miten kova voima on kyseessä, on tällaiset elokuvat kiehtovaa ja opettavaista herkkua. Ei suositella leijojen lennätykseen, paitsi ehkä äärijätkille.Kerro omat suosikkisi tästä

Muita katastrofielokuvia:

Volcano, Titanic, Core, The Day After
, Armageddon, Earthquake,
Towering InfernoIlmaiset meikkinäytteet
Tuhoisimmat hyökkäykset avaruudesta
Pelottavimmat kohtaukset

0 kommenttia